Mrzlooo

on .

Ocena uporabnikov

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Le kaj mi je bilo, da sem se zbudila že ob šestih? Pogledam skozi okno - tema. Jasno, saj je šele šest. Pokrijem se z odejo in poskušam zaspat - naslednjič, ko pogledam na uro je bila sedem - ma, nič, bom vstala in peljala Luno na sprehod. Aparat sem imela že v rokah, da ga vzamem s sabo, a si mislim, pretiravaš. Le kakšnih 20 minut za tem mi je že žal - cela jata kormoranov in sonce se že napoveduje. Šibam domov, pograbim aparat, objektiv in v avto.

Sedim na klopci, razmišljam zakaj za vraga nimam še enih nogavic in se sprašujem - a, sem danes zjutraj že sploh šla na wc.  Zebe me, ko cucka. Dajmo, ptiči, kje ste?! Pa saj jih razumem, le komu se da letat v tem mrazu.

Kaj pa je to za en zvok - uauu, dva laboda v letu - zdrvim k obali in ju seveda zamudim - kako pa to šiba! No, pravzaprav ju ujamem, a glej jo srečo - ujamem ju ravno,ko sta imela za ozadje liso snega - krasno, belo na belem, to bo ziher ful dobra fotka ;-)

Čez čas me malo potolaži taščica, ki se pride vsedit na betonsko škarpo - a, se res nisi mogla vsedit na vejo, kot vsak normalen ptič? Škarpo?! Piih!

 

alt

alt

Dodaj komentar

Prijava

Naroči se na RSS

feed-image Naroči se na novice