Internet, rak, kemoterapija, alternativa in še kaj

on .

Ocena uporabnikov

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 

Po mailu sem dobila link, ki govori o (ne)zdravljenju raka, o tem ali farmacija štopa izdajo zdravila, ali so ga sploh odkrili in podobno. Saj ni prvi ne zadnji tak mail. Pa naj naredim še malce reklame avtorju bloga:

http://markom.watoc.org/2013/10/03/zdravljenje-raka-s-kemoterapijo-je-prevara-medicinskega-lobija/ 

Glede na to kako moralno in materialistično degenerirani smo postali ljudje, prav nobeno, še tako izprijeno misel ali informacijo, ne jemljem za nemogočo. Čisto vse jemljem z rezervo in dvomom. In nazadnje se še največkrat izkaže zdrav kmečki razum za tistega pravega. Če seveda želiš vedet resnico. Če je nočeš slišati, pa ... No, ko govorim o kmečkem razumu, mi ta pravi, da firma, ki je odvisna od prodaje zdravil, pač ne bo dala v prodajo zdravila, ki bi imel za posledico popolno ozdravitev, ker potem seveda lahko čez čas zaprejo firmo. Najbrž je vsem jasno, da gre tu za milijardni posel. Tako, kot se je to skoraj zgodilo avtomobilistični industriji. Ne moreš v nedogled proizvajat vozila, ki se brez težav vozijo po svetu 40 let. Vozila se morajo kvarit, ker potem lahko prodaš nova ali pa imajo delo vsaj serviserji. In ko smo že pri serviserjih - tudi zdravniki so neke vrste serviserji, mar ne.

Zanimivo je brati komentarje, ki so objavljeni pod člankom. Itak, da so mnenja različna. Jaz pa bi rekla takole: Kopica hudo bolanih ljudi je, ki so potem, ko je nad njimi obupala uradna medicina, poiskalo rešitev v alternativi. In na drugi strani jih je malo morje, ki je storilo obratno. 

Kdaj bomo pohodili našo vseznalost, naš egoizem in vasezagledanost in stopili skupaj? Ni vrag, da se ne bi mogli oboji kaj naučit drug od drugega. 

Zanimiv pa mi je bil tudi stavek enega od komentatorjev, ki pravi:

"Pomislite – ali vas internet osvešča o globalnih problemih ali zgolj poneumlja glede lokalne problematike?"

Hmm... odvisno kaj bereš in ali hodiš po svetu s plašnicami na očeh ali ne.

Gre pa pri vsem skupaj omeniti še eno reč, ki izgleda, in pravzaprav je, tako prekleto enostavna in kruta. Namreč:

Ko/Če ti je namenjeno, da boš umrl, boš umrl in ne bo ti pomagala nobena terapija in nobena rožca. Pika! 

Zato pa nekdo v neki totalno nemogoči situaciji preživi, drugi pa pri rutinski stvari umre. Nekdo preživi padec iz 12. nadstropja, drugi umre pri padcu na pločniku. Nekdo umre star nekaj dni, drugi doživi 100 let.

In sedaj lahko začnemo govoriti o neki povsem drugi dimenziji, mar ne.

 

 

Dodaj komentar

Prijava

Naroči se na RSS

feed-image Naroči se na novice