Norim od dela in vznemirjenja

on .

Ocena uporabnikov

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Dragi moji. Zadnje tedne norim od dela, skrbi, množice informacij in vznemirjenja. 


Moje drage Zaspančke sem dala prevesti  v angleški jezik in tako so nastali SLEEPYHEADS - WHY YOU NEED NOT FEAR THE DARK. Prevod je odlično opravila Tamara Laganin Kranjec, lekturo, in še mnogo več, pa dr. Luka Ličar. Iskala in iskala sem ljudi, ki bi imeli izkušnje z objavo ilustriranih besedil na Amazonu. Hm, morda je tule na mestu opomba, da gre v angleški izdaji za e-knjigo. A sem našla le dva. Dva. Enega v Sloveniji, ki mi je dal informacije s katerimi se nekako nisem strinjala in enega, verjeli ali ne, v Indiji, s katerim pa tudi nisva najbolj "prišla skupaj", kot se reče. Skratka, imela sem vsega dovolj, tri dni brala informacije na spletu, hvala Bogu, da za silo obvladam urejanje fotografij oz. ilustracij in besedil, in se mi zdi - točno bom videla čez nekaj dni - da mi je uspelo. Je že res, da moraš paziti na kopico reči, da sem se 100x zgubila v morju Amazonovih strani, ampak brez nič - ni nič.

Ampak to še ni vse wink

Tik pred izidom je tudi moja druga knjiga - LILILULI. No, ta pa bo tiskana. Komaj čakam, da jo primem v roke in poduham tisto svežo barvo. Knjiga o navihani, zabavni, rdečelasi čarovnici, dobrega srca. Pa saj jo lahko že vidite na mojih straneh. Če vas to prikupno bitje še ni kupilo s svojo pojavo, potem ni druge kot, da v naslednjih dneh kupite knjigo.

Tako. Naj bo dovolj za tokrat.  Sem morala dati ven iz sebe. 

Ampak, pravzaprav tudi to še ni vse. Pišem in ustvarjam še tudi prav posebno knjigo VANJA RAW.  Čeprav je napisana že tudi zbirka Trije kosi torte in nekaj za vmes, pa mal odštekana zbirka Liza-se-mi-zdi je tudi vredna nadaljevanja ... ampak moram malo zadihati.

 

Komentarji   

0 #1 ma-taj 08:51 19-11-2017
ČESTITKE za vse kar ustvarjaš. Ampak, prav imaš, treba se bo ustaviti, da ne PREGORIŠ. L.P.
Citat

Dodaj komentar

Prijava

Naroči se na RSS

feed-image Naroči se na novice